Mød Søren Kuch Svenningsen

Investment Manager, Invest in Aalborg
Image

Vi har klimakrise – I har løsningerne!

Hjælp os med at vise Aalborg og Danmark frem til stor EU Konference i Oktober.

Aalborg tager imod + 1000 potentielle samarbejdspartnere og beslutningstagere fra kommuner, regioner, interesseorganisationer og vidensinstitutioner fra hele Europa.

Konferencen er i Aalborg Kongres & Kultur Center, mens Kildeparken bliver fyldt med grønne aktiviteter for alle interesserede.

Det foregår til den 10. europæiske konference for bæredygtige byer og lokalsamfund d. 1. til 3. oktober 2024.

Og jeres virksomhed kan blive en del af fortællingen om Aalborg 2024. 

Tag fat i mig - så skal jeg fortælle dig hvordan.

+45 2226 2150

Vores byer. Vores ansvar.

Aalborg Kommune er vært for den 10. europæiske konference om bæredygtige byer og bysamfund. Konferencens formål er at samle lokale og regionale beslutningstagere fra hele Europa for at debattere, udveksle ideer og sammen drøfte, hvordan vi fører Europa mod en bæredygtig fremtid.

Konferencen arrangeres af organisationen ICLEI i samarbejde med Aalborg Kommune.

Det var i Aalborg, det hele begyndte, da den første europæiske bæredygtighedskonference blev holdt i 1994, og det såkaldte ”Aalborg Charter” blev vedtaget. I dag er charteret et vigtigt fundament for arbejdet med bæredygtighed i mange europæiske byer og lokalsamfund.

I 2024 samler vi igen politikere, embedsfolk, eksperter, forskere, og organisationer fra hele Europa for at dele viden og erfaringer om bæredygtighed. Det kan være klimaforandringer, vedvarende energi, bæredygtig mobilitet samt ansvarligt forbrug og produktion.

Du kan tilmelde dig og læse mere her:

Aalborg2024.eu

Invest in Aalborg

Invest in Aalborg hjælper større nationale og internationale virksomheder og investorer, der overvejer Aalborg som deres nye forretningsdestination.

Som kommune har vi et stort fokus på at tiltrække både danske og udenlandske virksomheder og investeringer, som kan være med til at skabe endnu mere vækst og beskæftigelse i Aalborg. Byen har en stærk international profil og et enormt potentiale inden for eksempelvis energi, digitalisering og sundhedsteknologi.

I Invest in Aalborg arbejder vi med at indfri dette potentiale ved at matche virksomheder og investorer med relevante lokale aktører.

Invest in Aalborg er en del af Aalborg Kommune. 

Browse Investinaalborg.dk
Image